EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Milena Bril – Lorkeers, 29 jaar en ik woon in Raalte. Ik ben getrouwd met Thomas Bril en moeder van Myròn.

Vanaf mijn geboorte ben ik al een echte dierenliefhebber.

In de drukke periodes, vooral rond de zomervakantie word ik geholpen door mijn man. 

Ook hij is een echte dierenliefhebber en wil het liefst hele dagen helpen met de kattenoppas.

______________________________________________________________________________________________________________________

Zelf hebben wij momenteel 3 katten. Een kater Mo, een poes Fay en een kater Jip.

Mo komt van een boerderij en was 6-7 weken toen hij bij ons kwam. Mo is een echte luilak en ligt het liefst de hele dag te slapen. Fay hebben wij een halfjaar later uit het dierenasiel gehaald. Toen een heel bang en schuw katje, maar nu is ze erg aanhankelijk en wil graag knuffelen. Vreemde mensen vind ze nogal eng.  Jip is nu 1,5 jaar en is een katje met erg veel energie, hij wil heel graag de hele dag spelen en donderjagen, maar kan ook heerlijk op schoot wegdromen.

Ik vind het erg leuk om met mijn katten bezig te zijn en ze veel aandacht te geven want dit vind ik heel belangrijk!

Ik, Milena,  ben erg gefascineerd geraakt door mijn katten. Elke kat heeft weer een ander karakter en dat vind ik erg interessant.

Vandaar dat ik mijn bedrijfje ‘katten oppas Minou’ opgericht heb. Het is momenteel zo druk dat Thomas me met heel veel plezier helpt.

______________________________________________________________________________________________________________________

Door dat wij zelf 3 katten hebben weten we  hoe lastig het is om je huisdieren alleen thuis te laten tijdens een vakantie.

Naar een pension brengen is voor ons absoluut geen optie, de katten kennen de omgeving niet en zijn vaak heel gestrest.

Ze willen het liefst lekker in hun eigen omgeving blijven. En je wilt ook niet altijd ouders, familie of vrienden vragen om voor de katten te zorgen.

Vandaar dat ik (en Thomas) besloten hebben om uw katten bij u thuis te verzorgen, zo kunnen ze lekker genieten van hun eigen omgeving en zijn ze niet gespannen als u terug komt van uw welverdiende vakantie.

Reacties zijn afgesloten.